loader
menu

ICV, molesta perquè no podrà defensar la moció de la Coordinadora per la Laïcitat

El Circ dimecres, 25 de setembre de 2013

El plenari de Tarragona del 30 de setembre tindrà caràcter extraordinari i això, segons el Reglament Orgànic Municipal (ROM), impossibilita que s'hi defensin mocions de cap mena. Tenint en compte que el ple ordinari de l'octubre, en el qual sí d'admetran mocions, se celebrarà després del cap de setmana de la Macrobeatificació, fa del tot impossible que el grup municipal d'ICV-EUiA presenti una esmena de la Coordinadora per la Laïcitat i la Dignitat sobre la participació de l'administració municipal en els actes del 13-O, i que ja va ser entrada a registre fa alguns dies.

La portaveu d'ICV-EUiA a l'Ajuntament de TGN, Arga Sentís. / circdetarragona.com

Per això, la portaveu ecosocialista a l'Ajuntament, Arga Sentís explicarà la moció demà, 26 de setembre, en una roda de premsa davant dels mitjans, davant la impossibilitat de fer-ho en la sessió plenària del proper 30 de setembre.

"En comptes del ple ordinari que estava previst per al 30 de setembre, l’alcalde n’ha convocat un d’extraordinari. Amb el mateix odre del dia, però sense possibilitat que hi entrin mocions, precs ni preguntes. Aquesta circumstància implica que la moció sobre les beatificacions massives, presentada per la Coordinadora per la Laïcitat i la Dignitat, i assumida pel grup municipal d’ICV-EUiA, no es podrà debatre abans de la cerimònia del 13 d’octubre", ha avançat Sentís.

La sessió, però, no estarà presidida per l'alcalde Ballesteros, ja que es trobarà a l'Alguer participant en un acte de Ciutats Agermanades. A diferència del que acostuma a ser un ple extraordinari, en ocasions de tan sols cinc minuts, en aquesta ocasió l'ordre del dia és extens. Entre d'altres aspectes, s'hauran d'aprovar les ordenances fiscals de 2014i diverses modificacions de crèdit.

D'altra banda, els col·lectius, sindicats i organitzacions que organitzen els actes de protesta contra la Macrobeatificació (sindicats CGT i Co.bas; les organitzacions Arran, SEPC, Endavant, CUP, Revolta Global i la Xarxa Socialista Unificada de Catalunya; els col·lectius locals Cau de Llunes, Brot Bord, Amics del Che i Ateneu Llibertari Alomà) anunciaran demà, 26 de setembre, les activitats que duran a terme en els propers dies.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar