loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

La mala gestió de Santa Tecla ha passat factura a Crespo, segons el PP

El Circ Ciutat > Política dijous, 26 de setembre de 2013

El Portaveu del Grup Municipal del Partit Popular a l’Ajuntament de Tarragona, Alejandro Fernández, ha valorat els canvis al cartipàs municipal anunciats avui assegurant que “els canvis en el cartipàs són, en alguns casos, sorprenents”. “Fer canvis a l'àrea de Cultura després de les Festes de Santa Tecla és reconèixer públicament que no han estat ben gestionades. L'Àrea de Cultura ha tingut una inestabilitat des de 2007 que no ajuda gens ni mica a dissenyar una política cultural correcta”, ha explicat.

Alejandro Fernández, portaveu del PP a Tarragona. / circdetarragona.com

El líder popular, en la seva línea d'intentar desgastar l'alcalde, ha etzibat que “Ballesteros ja no sap què fer perquè l’equip li funcioni”, i ha recordat que “en política, les responsabilitats s’assumeixen de dalt a baix” i que “ell és el responsable del caos del seu equip”.

“En el cas de Serveis Socials, ja es veu clarament que no es podia continuar amb el desgavell dels darrers temps” i, d’altra banda, “es demostra que el senyor Villamayor ha estat incapaç de rellançar el Palau de Congressos, que ja en la anterior legislatura va entrar en decadència. Ni De Los Ríos ni Villamayor han aconseguit arribar a les xifres que es van assolir al Palau entre els anys 2000 i 2007”, ha dit.

Finalment, Alejandro ha comentat que “els canvis semblen fets sense cap criteri relacionat amb la formació i capacitacions dels consellers. Sembla un simple canvi de cromos fet aleatòriament i que demostra que l'equip no li funciona".


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar