loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

"El pròxim ple serà extraordinari perquè m'ho van demanar i perquè ho dic jo"

El Circ Ciutat > Política dijous, 26 de setembre de 2013

Tot i que encara no s'ha celebrat, el ple del pròxim dilluns, 30 de setembre, ja ha generat polèmica. El fet que tingui caràcter extraordinari impedirà que s'hi defensin mocions, entre elles la de la Coordinadora per la Laïcitat i la Dignitat, en referència a la Macrobeatificació del 13 d'octubre.

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros. / circdetarragona.com

En un to sec, les raons que ha donat l'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, perquè la sessió no sigui ordinària han estat, principalment, dues: "Perquè ho decideixo jo, que sóc l'alcalde, i perquè m'ho va demanar una portaveu de l'oposició, i les raons eren més que justificades". La regidora a la qual feia menció era la líder de CiU, Victòria Forns. Fonts properes al grup municipal de Convergència i Unió han assegurat al Circ que sí es va demanar un canvi de data, ja que, a priori s'havia de celebrar el divendres 27 de setembre; una data que coincidia amb el ple del Parlament de Catalunya, dos diputats del qual són també regidors al consistori tarragoní, Victòria Forns i el Jordi Roca, del PP.

Una altra cosa és que, al marge del canvi de data, el plenari, al que l'alcalde no hi assistirà perquè es trobarà a l'Alguer en un acte de Ciutats Agermanades, tingui finalment caràcter extraordinari. En qualsevol cas, com a últim argument, va explicar que "no m'agrada que passi un mes sense ple", però va seguir sense argumentar perquè no serà extraordinari. Únicament, "perquè ho decideixo jo".

Ballesteros va donar aquestes respostes durant la roda de premsa en què va anunciar els canvis en el cartipàs municipal.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar