loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

L'Ajuntament fa un vídeo per aclarir el funcionament dels nous parquímetres

Sergi Casado Ciutat > Mobilitat dimecres, 02 d'octubre de 2013

El funcionament dels nous parquímetres de Tarragona és complex i, en ocasions, ha provocat maldecaps als usuaris. Fins i tot, durant els primers dies, també es van detectar cues davant les noves màquines per tal d'obtenir el tiquet d'aparcament. Conscients de les dificultats, l'empresa Aparcaments Municipals de Tarragona (AMT) ha editat un vídeo en el que s'explica fil per randa tots els passos que cal seguir per familiaritzar-nos amb el parquímetre i perquè l'acció de retirar el corresponent bitllet resulti el més intel·ligible possible.

El vídeo, que ja es pot consultar a través del web de l'empresa d'Aparcaments (www.aparcamentstgn.cat), i en breu també estarà penjat al portal web de l'Ajuntament, té una durada de prop de 4 minuts. Consta de quatre parts: com retirar un tiquet de zona blava, com fer-ho en una zona taronja, com anul·lar denúncies i com obtenir un tiquet si es tracta d'un resident (zona verda).

La regidora de Mobilitat i presidenta de l'empresa Aparcaments Municipals, Begoña Floria, explica que "es tracta d'un assumpte que requereix molta pedagogia" i que han decidit elaborar un vídeo "per no haver d'explicar tantes vegades com funcionen els nous parquímetres", malgrat que va insistir que seguiran fent-ho totes les vegades que sigui necessari.

Al marge d'aquest vídeo, en què l'actor protagonista aparca el seu vehicle en diverses zones d'aparcament de la ciutat i després agafa el transport públic, Aparcaments de Tarragona n'ha confeccionat un segon en què també una explicació del que es pretèn aconseguir amb la implantació del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Tarragona (PMUST). La durada d'aquest és de prop de cinc minuts. Clica AQUI per veure'l.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar