loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Vaga de silenci de l'Arquebisbat en torn a la xerrada suspesa de Teresa Forcades

Sergi Casado Ciutat dimecres, 02 d'octubre de 2013

L'Arquebisbat de Tarragona continua amb la seva politica del silenci i encara no ha explicat les raons per les quals va cancel·lar la conferència que havia de donar la Germana Teresa Forcades el dijous 3 d'octubre a l'Antiga Audiència. A mesura que van passant els dies i l'Arquebisbat es manté mut les especulacions augmenten de manera exponencial i la censura o el veto agafen cada cop més força com a motiu de la cancel·lació. En el web oficial de l'Arquebisbat no se'n fa esment.

L'Arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol. / circdetarragona.com

L'Arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol, va tenir l'oportunitat d'explicar els motius de la suspensió de la xerrada de la líder del moviment Procés Constituent durant la presentació, el passat 1 d'octubre, de la Ruta dels primers cristians de Tàrraco. Però no ho va fer, tot manifestant que en els propers dies els mitjans de comunicació rebrien un comunicat detallat.

De fet, segons recull el digital Tarragona Diari, fonts de Mans Unides, l'òrgan depenent de l'Arquebisbat que es va utilitzar per anunciar la suspensió de la conferència de Forcades, hauria assegurat que la monja que lidera Procés Constituent junt amb Arcadi Oliveres "posa nerviós a l'Arquebisbat". El mateix mitjà indica que des de l'Arquebisbat van negar que això fos cert.

Les coses com siguin, només tres dies abans de l'anunci de suspensió de la xerrada "Estimem més les dones? Són més lliures els barons?", organitzada per Mans Unides, des de Procés Constituent es va enviar un comunicat en què criticava obertament la Macrobeatificació del proper 13 d'octubre a Tarragona, ja que, entre d'altres retrets, denunciava que l'Església Catòlica hauria donat suport al cop militar que va suposar l'arribada al poder del règim franquista.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar