loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

'Murs farcits de cossos' a sis punts de la ciutat

El Circ Cultura dijous, 27 de desembre de 2012

La sisena intervenció de Display, i última de 2012: "Murs farcits de cossos" és una proposta multidisciplinar del col·lectiu escènic Zona Zàlata.

Imatge promocional/ZonaZalata

Zona Zàlata es un col·lectiu dedicat bàsicament a les arts escèniques, però amb unes inquietuds envers el diàleg amb altres llenguatges que ha possibilitat al llarg dels anys projectes multidisciplinaris de caire molt divers. Sempre han definit els seus espectacles com escultures en moviment, però, per què no invertir el procés i reconvertir el moviment en un element estàtic?.

Murs farcits de cossos és, doncs, una proposta que pretén portar a les dues dimensions el concepte espai escènic i el concepte acció, i dialogar amb el cos com un element generador de ficcions en àmbits diferents, però en espais comuns.

Teatre, pintura, textualitat, reflexió social...creació, des de la passió, el dubte i la satisfacció personal. Sis plafons executats a sis mans, les de Marta Grau, Alex Manríquez i Joan Pascual.

A partir de dissabte dia 22 de desembre els podreu veure incorporats al circuit Display, pels carrers de Tarragona. A cada plafó li correspondrà una acció escènica a desenvolupar puntualment i per sorpresa. Aquestes accions performàtiques les podreu gaudir durant els mesos de gener i febrer.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar