loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

L'aula mòbil de la Fundación Repsol arriba a TGN

El Circ Ciutat > Medi Ambient dijous, 03 d'octubre de 2013

El Mundo de la ENERGÍA ¿Sabías que…? és una iniciativa de la Fundación Repsol amb l'objectiu d’acostar de manera didàctica la importància de l'energia i del seu ús responsable a la societat actual. Estarà a la ciutat de Tarragona fins al 4 d'octubre, per després visitar la Pobla de Mafumet el 7 d'octubre, El Morell, el 8 i Constantí el dia 9 d'octubre.

Una imatge de l'aula mòbil de Fundación Repsol. / circdetarragona.com

Aquesta campanya de sensibilització educativa està dirigida, principalment, a estudiants d'Educació Secundària i Batxillerat i té com a objectiu fomentar entre els escolars l'interès per la ciència, la tecnologia i el respecte al medi ambient. L'Aula Mòbil, monitoritzada per educadors especialitzats, compta amb tecnologies d'avantguarda, i està adaptada per a les persones amb discapacitat.

Mitjançant activitats i panells interactius, es podran conèixer les diferents fases de la indústria del petroli, des de la seva extracció fins a la fabricació dels productes derivats. L'Aula Mòbil es va posar en marxa el febrer passat i al llarg d'aquests mesos ha estat visitada per més de 25.000 persones, principalment joves estudiants.

Difondre el món de l'energia

Fundación Repsol ha posat en marxa El Mundo de la ENERGÍA ¿Sabías que…? una iniciativa que té l'objectiu de difondre, especialment entre els més joves, el món de l'energia i mostrar de manera didàctica els processos d'extracció, refinament i producció del petroli i els seus derivats.

Fundació Repsol duu a terme aquesta campanya mitjançant una Aula Mòbil en la qual es desenvolupen activitats pedagògiques conduïdes per educadors especialitzats. L'aula està equipada amb tecnologies d'avantguarda, com a realitat augmentada, un mur interactiu, pantalles tàctils i audiovisuals. A més, està adaptada per a persones amb discapacitat, facilitant tant el seu accés com la seva participació en les activitats.

A través dels panells i les diferents activitats programades als escolars podran conèixer que el petroli és la font d'energia més utilitzada i com està present en la major part dels productes que utilitzem en la vida quotidiana. L'aula mostra, de manera propera i didàctica els processos d'extracció i refinament del petroli, el funcionament de les plantes petroquímiques i com s'obtenen els productes derivats. També es poden conèixer els últims avenços tecnològics de la indústria energètica.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar