loader
menu

CIUTAT

Investiguen un centre de massatges xinesos de TGN amb "final feliç"

Sergi Casado Ciutat divendres, 04 d'octubre de 2013

El nou centre de massatges xinesos ubicat al número 6 del carrer Unió de Tarragona està sota sospita i es creu que al darrere dels serveis i tractaments altament econòmics que s'hi ofereixen també s'hi podria amagar prostitució, o també conegut popularment com a "final feliç". El passat dijous 3 d'octubre, agents de la Guàrdia Urbana, de la Policia Nacional i Inspectors de Treball s'hi van desplaçar, després que un ciutadà denunciés els fets a la Guàrdia Urbana a principis d'estiu. A partir d'aquest moment, la policia municipal va engegar l'operatiu que requeria també de la col·laboració del cos de Policia Nacional i d'Inspecció de Treball.

Una imatge de l'establiment investigat. / circdetarragona.com

Tot i que l'establiment, obert al públic des de principis d'estiu, té llicència de perruqueria i de saló de massatges, diversos testimonis han confessat al Circ que després dels massatges pertinents els havien ofert un "complement", de caire sexual, per 20 euros més. La gran oferta del centre tan sols costa 28 euros i inclou massatge de cos, cap i peus, dutxa, sauna i manicura.

La sorpresa dels testimonis és que a l'interior de la sala de massatges hi ha un llit de matrimoni, i no una camilla, com acostuma a ser habitual en tots els establiments de massatges. A més, també segons els testimonis presents, un cop van sortir de l'habitació, a la sala d'entrada hi havia menors jugant amb altres treballadores de l'establiment.

L'operació conjunta es va saldar amb 6 identificacions de ciutadans xinesos i 2 identificacions de clients. A més, també s'han obert 3 actes d'inspecció d'establiments públics.

Al marge de les enganxines denunciades pels veïns de les rodalies, tan sols cal passejar per la zona per comprovar com menors d'edat reparteixen publicitat del centre a qualsevol hora del dia.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar