loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Els Xiquets Serrallo celebren el 25è aniversari amb una gran diada

El Circ Cultura > Castells divendres, 04 d'octubre de 2013

Els Xiquets del Serrallo celebren diumenge 6 d'octubre la seva Diada Blava del XXVè aniversari amb les quatre colles tarragonines, a partir de les 18.00 hores a la plaça Bisbe Bonet (la plaça de l'església) del Serrallo. Aquesta Diada Blava arriba a la seva sisena edició (la primera va ser el 2008) i agafa una importància major perquè esdevé la gran diada organitzada per la colla amb motiu del seu quart de segle d'història. Per això, té l'honor de comptar amb la companyia dels Xiquets de Tarragona, Jove dels Xiquets de Tarragona i Castellers de Sant Pere i Sant Pau.

Imatge de la ubicació alternativa de l'assaig de divendres 4 en cas de pluja. / xiquets del serrallo

La colla del barri mariner està treballant amb intensitat un castell màxim per a ella, el 4 de 8. En tota la seva història, l'ha intentat nou vegades, vuit de les quals en quatre consecutius (1996-1999) i l'última va ser a Santa Tecla de 2007. Només ha assolit carregar el 4 de 8 dos cops, l'últim va ser el 23 de setembre de 1997.

Els Xiquets del Serrallo fan una crida a la ciutadania a qui li agradi els castells perquè s'aplegui demà divendres a l'últim assaig especial, a les 20.30hores, al local social del carrer Nou de Santa Tecla, 9. La climatologia podria fer una mala passada a una colla que no té local
d'assaig i que practica fora al carrer. Ara bé, els serrallencs avancen que si plogués demà divendres, assajarien ben a prop del local i convoquen a tothom al carrer Nou de Santa Tecla.

Els Xiquets del Serrallo es plantegen intentar el que seria la seva millor actuació de la història el proper diumenge. I desitgen que la resta de colles convidades completin, amb les seves construccions, una gran Diada Blava per a la història.


Agenda de la colla:

DIVENDRES 4:
19:00H - ASSAIG DE CANALLA + ESCOLA DE CASTELLS ( en el cas de pluja disposen d'un local alternatiu, consultar imatge)
20:30H - ASSAIG ESPECIAL "DIADA BLAVA"

DIUMENGE 6:
08:00H - ACTUACIÓ I PILAR A LA TERMINAL DE CREUERS DEL PORT DE TARRAGONA
18:00H - DIADA BLAVA, ESPECIAL 25 ANYS.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar