loader
menu

CIUTAT

REPSOL tindrà un panell públic assessor

El Circ Ciutat dijous, 27 de desembre de 2012

Cada vegada més les empreses necessiten no només informar sinó rebre informació i contrastos de la seva relació amb la ciutadania.

Imatge cedida per Repsol

Amb l'objectiu d'obrir una via de comunicació permanent entre la societat de Tarragona i el complex industrial, Repsol fa un pas més en la seva política de transparència informativa amb la creació del Panel Públic Assessor, un òrgan consultiu en el qual participen persones representatives de diferents sectors socials i que pretén convertir-se en un canal de diàleg entre la societat i la indústria química per aconseguir una comunicació efectiva entre tots dos.

Aquest Panell Públic Assessor té els seus antecedents en les taules veïnals que Repsol manté regularment amb els veïns de l’entorn (i que es mantindran) i les reunions sectorials (sector turístic, pescadors i ecologistes) que darrerament s’han intensificat arran de la posada en marxa del pla de protecció del litoral.

El Panell estarà format per una vintena de persones de la societat civil de l’àrea d’influència del complex industrial de REPSOL (Tarragona, La Pobla de Mafumet, El Morell, Vila-Seca, Constantí, Perafort i Puigdelfí, La Canonja i Reus). Els perfils dels panelistes serà divers, hi haurà, per exemple, representants dels sectors sanitari, educatiu, turístic, empresarial, ecologista o ambiental, comercial i associacions de veïns.

Es duran a terme diverses reunions presencials al llarg de l’any, unes trobades on els membres del Panell podran contrastar amb altres membres i representants de la societat civil les seves inquietuds, així com obtenir resposta als dubtes que s’hagin generat durant el període de temps entre reunions.

Així mateix i per facilitar la recollida d’incerteses, Ceres, la empresa que s’encarregarà de la gestió tècnica del Panell, disposarà d’un aplicatiu online on els panelistes podran vehicular de forma anònima totes les seves inquietuds, i decidir si aquestes demandes d’informació volen ser respostes en aquell moment per part de REPSOL o són temes per treballar a la pròxima reunió presencial.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar