loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Tarragona ja compta amb més de mil aparcaments d'un euro al dia

El Circ Ciutat > Mobilitat dimarts, 15 d'octubre de 2013

L’Ajuntament de Tarragona, a través del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Tarragona (PMUST), ha triplicat, fins a dia d’avui, el nombre de places de zona taronja amb l’objectiu de facilitar l'aparcament per 1 euro al dia en zones perimetrals el centre de la ciutat. Així s’ha passat de les 314 places taronges del passat 1 de gener d’aquest any a 1.056 a data d’avui, 15 d’octubre.

L’oferta d'aparcament es distribueix en tres corones, blava i verda en les àrees mes col.lapsades del perímetre definit pel PMUST, taronja en l'àrea perimetral de la zona regulada i Joan XXIII i blanca en tot l'entorn. Per aquest motiu l’estiu passat, el juliol de 2012, ja es va dur a terme un primer canvi en les zones d’aparcament a l’Avinguda Països Catalans, que van passar de ser zona taronja a blanca. Posteriorment es van habilitar 300 places taronja a la zona de Músics. I finalment a partir d’avui mateix es retorna a zona blanca el carrer Joan Fuster del barri de l’Arrabassada.

D’altra banda, està finalitzant la senyalització al sector 3 del Pla de Mobilitat urbana Sostenible que es preveu que es posi en marxa. Aquest és el darrer sector a regularitzar i comprèn els vials que queden delimitats pel Passeig Marítim de Rafael Casanova, Passeig del Gremi de Marejants, Carrer de Trafalgar, límit oest del Serrallo, Carrer de Pere Martell, Avinguda del Cardenal Vidal i Barraquer, Avinguda Roma, Plaça Imperial Tarraco i Rambla Nova.

El Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Tarragona és una eina de gestió per desenvolupar accions cap a la sostenibilitat en el marc de les directrius europees i acomplint la llei catalana 9/2003 de mobilitat per a ciutats amb més de 50.000 habitants. Els objectius principals són reduir la contaminació, reduir el trànsit motoritzat i el consum energètic derivat, guanyar espai públic per vianants, garantir un transport públic eficient, protegir la salut i fomentar estils de vida saludables.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar