loader
menu

CIUTAT

Els comerços de la Via T recullen més de 200 quilos d'arròs solidaris

El Circ Ciutat divendres, 28 de desembre de 2012


El Centre Comercial la T de Tarragona ha impulsat durant el Nadal i per primera vegada una campanya solidaria de recollida d’aliments col·laborant amb la Fundació Banc dels Aliments del Tarragonès.

D?esquerra a dreta, el vicepresident Mariano Sancho i el President de l?associació Joan Blazquez / Centre Comercial la T de Tarragona


La Fundació del Banc dels Aliments del Tarragonès actualment fa distribució d’aliments a 125 entitats inscrites ajudant a la gent sense sostre o amb menys recursos.


El Centre Comercial la T de Tarragona i les botigues associades han recaptat aliments i queviures des de finals de novembre fins el 28 de desembre, allargant una setmana més del que previst ja que fins a l’últim dia s’han estat rebent donacions.


Cal destacar que la campanya ha estat un èxit, s’ha recol·lectat 200 quilos d’arròs, 100 quilos de pasta seca ,32 litres de llet, 20 litres d’oli i 8 quilos de peix en llauna entre d’altres.


El Centre Comercial la T de Tarragona agrair a totes les persones i botigues que han ajudat i s’han unit a fer aquest gest solidari.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar