loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Un informe de l'Ajuntament de TGN alerta d'irregularitats en la venda de tiquets al trenet turístic

Sergi Casado Ciutat > Mobilitat dijous, 17 d'octubre de 2013

Un estudi encarregat per l'àrea d'Intervenció de l'Ajuntament de Tarragona insinua que en el sistema de venda de tiquets del trenet turístic regna el descontrol. L'auditoria elaborada per l'empresa Faura Casas assegura textualment que "s'ha deixat a lliure criteri del conductor l'establiment de la tarifa, podent-se reduir a criteri del mateix conductor". El treball apunta, a més, que als grups "no se'ls dóna cap tiquet, sinó que l'import del cobrament s'ingressa directament junt amb la resta de la recaptació".

L'estudi també afirma que, d'aquesta manera, "no resta constància informàtica en la màquina expenedora", cosa que, en canvi, sí passa quan es dispensen tiquets individuals. A part de constatar que aquesta "incidència" ja ha estat "detectada en exercicis anteriors", l'auditoria indica que gràcies a la revisió efectuada dels circuits "s'observa una deficiència en control intern de les vendes efectuades a grups que accedeixen al trenet".

Fonts properes als conductors asseguren que el que denuncia l'informe de l'àrea d'Intervenció és fals, ja que sempre que arriba un grupde turistes gran els inspectors de l'Empresa Municipal de Transports (EMT), que és l'empresa majoritària que participa en la UTE que gestiona el servei, tenen informació complerta i detallada. És a dir, que es porta un control detallat i exhaustiu. Les mateixes fonts insisteixen, a més, que en el sistema no hi ha cap irregularitat i que tot funciona de manera correcta.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar