loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

El Sindicat de Periodistes celebra el seu 20è aniversari a TGN

El Circ Ciutat > Mobilitat dimecres, 23 d'octubre de 2013

En el marc dels actes que el Sindicat de Periodistes de Catalunya (SPC) ha programat per celebrar el XX aniversari de l'organització, el pròxim 24 d'octubre a Tarragona es commemorarà l'efemèride. La sessió es desenvoluparà a la sala d'actes de l'Ajuntament a partir de les 19 hores i hi participaran, entre d'altres, Francesc Fàbregas, director d'El Vallenc; Jordi Pazos, extreballador de la ràdio i la televisió municipals de Cambrils; Ramon Espuny, president de l'SPC i Francisco Zapater, Conseller de Relacions Ciutadanes i d'Universitats de l'Ajuntament de Tarragona. L'SPC ha convidat a d'altres companys i companyes, expressió de la professió en aquests vint anys, especialment aquells que han patit i pateixen en carn pròpia els estralls de la crisi que pateix el sector de la comunicació, el segon –després de la construcció– que més destrucció d'ocupació en percentatge ha registrat en el conjunt de l'Estat.

El Sindicat de Periodistes de Catalunya (SPC) va néixer els dies 19 i 20 de juny de 1993 en el marc del Congrés Constituent celebrat a Barcelona, en el centre cívic de les Cotxeres de Sants. En el VI Congrés, el 25 d’abril de 2009, l’organització va passar a denominar-se Sindicat de Periodistes de Catalunya / Sindicat de Professionals de la Comunicació (SPC). En aquests vint anys s'ha convertit en un referent imprescindible a la professió, assolint més d'un cententar de membres de comitès d'empresa i delegats de personal en els mitjans de comunicació catalans.

L'SPC va néixer com a una iniciativa del Col·legi de Periodistes en el Congrés de Periodistes Catalans de 1992.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar