loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

La declaració d'Adolf Todó serveix per exculpar Pau Ricomà en el cas Catalunya Caixa

El Circ Ciutat > Economia dijous, 24 d'octubre de 2013

Els exdirectius de CatalunyaCaixa Adolf Todó i Narcís Serra han donat els seus arguments en els que defense davant el jutge la legalitat dels increments de salaris aprovats per a alts càrrecs de l'entitat bancària l'any 2010 malgrat la crítica situació econòmica de l'ens. En la seva declaració, segons ha publicat El Periódico, l’exdirector general de Catalunya Caixa, Adolf Todó, ha exculpat el candidat d'Esquerra Republicana a les municipals per Tarragona, Pau Ricomà. Ho ha fet al·legant que els set treballadors que formaven part del consell d’administració de Catalunya Caixa van votar en contra de l'augment de sous.

D'aquesta manera, Todó ha corroborat el que l'alcaldable republicà per Tarragona ja havia denunciat repetidament, donant a entendre que la imputació no tenia raó de ser perquè ell va votar en contra. L'any 2010, Pau Ricomà representava els treballadors al consell d'administració i es va oposar a l'increment de sous dels alts directius. També es va mostrar crític en com s'estava duent a terme el procés de fusió.

Pau Ricomà. / circdetarragona.com

El jutge ha imputat els 52 membres del consell , entre els quals n’hi ha 18 procedents de l’antiga Caixa Tarragona.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar