loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Un curtcircuit a la part superior de l'escenari provoca un petit incendi al Teatre Tarragona

Sergi Casado Cultura diumenge, 27 d'octubre de 2013

El concert de la Lira Ampostina del dissabte 26 d'octubre al Teatre Tarragona es va celebrar amb normalitat, però per ben poc. La raó és un petit incendi que es va declarar a la part superior de l'escenari, només uns minuts després de l'espectacle, que va fer saltar les alarmes.

Fonts de Bombers de la Generalitat asseguren que van ser els mateixos treballadors del recinte els que van aconseguir sufocar el petit incendi gràcies als extintors del teatre. L'origen del fum i del foc hauria pogut ser un curtcircuit, i per això, la presència d'una dotació de Bombers tan sols va ser necessària per fer una revisió de la instal.lació, però no per extingir el foc, ja que l'incident ja s'havia resolt.

El concert es va desenvolupar amb total normalitat i quan es va detectar el fum la pràctica majoria dels assistents ja havien desallotjat el teatre. Només unes desenes de persones i alguns treballadors de l'àrea de Cultura, a proposta dels mateixos Bombers, van abandonar el recinte per precaució perquè ja no hi havia cap perill.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar