loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

L'Ajuntament posarà cadenats als contenidors dels restaurants del Serrallo i de la Part Alta

El Circ Ciutat > Medi Ambient dilluns, 28 d'octubre de 2013

La Part Alta i el Serrallo, són dos barris emblemàtics de la ciutat amb una alta concentració de restaurants, la qual cosa implica mesures específiques a l’hora de procedir a la recollida de residus.

El Servei Municipal de Neteja Pública ha detectat, des del principi del nou sistema de recollida comercial a la Part Alta i al Serrallo, que alguns veïns incívics llencen la seva bossa de brossa dins els contenidors dels restaurants.

Aquesta conducta dificulta l’eficiència del servei: diàriament es troben bosses d’escombraries de ciutadans dins els contenidors d’ús exclusiu pels restaurants com si fossin les papereres mòbils, els contenidors fixes o les papereres de la via pública, deixant qualsevol tipus de residus o bossa dins.

Aquestes males conductes dificulten i perjudiquen el servei de recollida, augmenten els impropis, molesta als restauradors i als vianants.

Cada establiment de restauració disposa d’un contenidor i el propietari/treballadors són els responsables de treure el contenidor i entrar-lo a l'hora establerta. Per tal de solucionar aquest problema, aquesta setmana el Servei Municipal de Neteja posarà un cadenat als contenidors de recollida comercial de vidre i matèria orgànica, de manera que els únics que podran obrir i tancar els contenidors seran els propis restauradors i el servei de recollida.

La instal·lació dels cadenats es farà efectiva aquesta setmana, del dimarts 29 al dijous 31 d’octubre, en horari comercial.

Font:Elter.net


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar