loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Mercadona estudia obrir un nou supermercat a les Gavarres

Sergi Casado Ciutat > Economia dimarts, 29 d'octubre de 2013

La cadena de supermercats Mercadona estudia obrir un nou establiment a Tarragona. En concret, i segons ha pogut saber El Circ, la nova botiga de l'empresa de Juan Roig se situaria al polígon comercial i d'oci Les Gavarres. En el cas que finalment l'operació tiri endavant, es tractaria del sisè establiment de Mercadona a la ciutat, el qual se sumaria al de la Via Augusta, el de Sant Pere i Sant Pau, el de Vidal i Barraquer, el del carrer Eivissa i el de Campclar.

El darrer Mercadona inaugurat a Tarragona, situat a la Via Augusta. / cedida

Precisament, ara fa un any, la cadena va inaugurar la botiga de la Via Augusta, amb una superfície aproximada d'uns 1.500 metres quadrats i un aparcament amb capacitat per a 200 vehicles. Ara doncs, si finalment obre un nou espai a les Gavarres, on actualment hi conviuen Carrefour, Caprabo i Lidl, suposaria un nou alicient de reactivació econòmica, ja que, com ha fet amb la resta d'establiments repartits per la ciutat, podria generar ocupació i ajudaria, així, a reduir l'índex d'atur a la ciutat, que se situa actualment en torn a les 12.000 persones.

Mercadona compta actualment amb prop de 1.500 establiments arreu de l'estat i, pel que fa a Catalunya, abans que acabi l'any té previst obrir dues noves botigues a Vilafranca del Penedès i a Calafell.

Actualment s'estan duent a terme totes les passes prèvies, tot i que el departament de Llicències de l'Ajuntament de Tarragona encara no ha rebut cap petició formal per part de l'empresa d'alimentació.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar