loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

L'Ajuntament i els paradistes del Mercat continuen sense entendre's

El Circ Ciutat > Economia dilluns, 04 de novembre de 2013

Nova escenificació del conflicte entre l'associació de paradistes del Mercat de Tarragona i l'Ajuntament. Avui, 4 de novembre, passades les 9 del matí, prop d'una cinquantena de paradistes, amb el seu president, Albert Ribot, al capdavant, han formalitzat, via registre a l'OMAC, una petició de reunió amb l'alcalde. Cadascun dels paradistes ho ha fet de manera separada, en senyal de protesta per la desinformació que tenen (segons els paradistes) de l'evolució de les obres de reforma del mercat.

Una imatge de l'acció de protesta dels paradistes del mercat de TGN. / avanti

Una imatge de l'acció de protesta dels paradistes del mercat de TGN. / avant

Una imatge de l'acció de protesta dels paradistes del mercat de TGN. / avant

Una imatge de l'acció de protesta dels paradistes del mercat de TGN. / avant

Els paradistes denuncien el "silenci i la passivitat de l'equip de govern" i per això, Ribot ha recordat que “el col·lectiu de persones que portem sis anys a la carpa provisional estem aguantant l’inexplicable retard de les obres i veient com ens canvien constantment el projecte que varem aprovar al seu moment i amb el qual si que estavem disposats a entrar al nou mercat remodelat. Però les coses han canviat molt perquè s’han eliminat elements importants del projecte i perquè amb tot els temps que ha passat hi ha paradistes que ja no entraran al futur mercat per un o altre motiu. Li demanem a l’alcalde sigui sincer i ens digui realitat del projecte i el seu estat”.

L'encarregada de respondre els paradistes ha estat la regidora i presidenta de l'empresa municipal de mercats, Patrícia Anton. Desmenteix que els paradistes no disposin d’informació de les obres, tot recordant que el mateix Ribot i dos paradistes més pertanyen al Consell d'Administració d'Espimsa, motiu pel qual, segons el seu parer, estan igual d'informats que la resta de membres del consell. Pel que fa a l'acció dels paradistes, considera que es tracta d'una iniciativa destinada únicament a desviar l’atenció i per pressionar de cara a les futures negociacions per pactar el preu de les concessions i el cost del manteniment del nou mercat. Fins i tot ha assegurat que els paradistes volen un "mercat d'or, però pagant-lo a preu de bronze".

Cal recordar que en el darrer consell d'Espimsa sí es van aprovar els pressupostos pel 2014, els quals, d'entrada ja preveuen unes pèrdues de 300.000 euros.

La petició dels venedors del Mercat queda ara pendent de la reunió demanada aquest dilluns directament per via de l’OMAC. Acabada la gestió administrativa, els paradistes han tornat a la carpa provisional on, segons afirmen, saben que s’hi estaran encara molt més temps.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar