loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Àlex Casanovas s'incorpora al rodatge del film "Barcelona 1714"

El Circ Cultura dilluns, 04 de novembre de 2013

Àlex Casanovas és la darrera incorporació al repartiment de la pel.lícula Barcelona 1714, dirigida per la tarragonina Anna M. Bofarull. Casanovas es posarà a la pell d’en Josep Maria, un taverner veterà de la Guerra dels Segadors que és el pare de l’Agnès, la protagonista femenina del film. Aquesta setmana l’actor català està rodant les seves primeres seqüències a Valls.

D'esquerra a dreta, Bernat Quintana, Àlex Casanovas i la directora del film, Anna Bofarull. / cedida

Àlex Casanovas. /cedida

Casanovas, nascut a Barcelona fa 49 anys, té una llarga trajectòria tan en teatre, cinema com televisió. La seva activitat teatral va començar al grup de teatre aficionat d'Alella. Professionalment va debutar l'any 1985 amb el muntatge de la companyia de teatre infantil La Trepa Pum xiviricu. Destaca la seva participació en muntatges teatrals com El despertar de la primavera, Antígona, El misantrop, Pel davant i pel darrera o Un tranvía llamado deseo, entre moltes altres. Recentment ha participat a El mercader de Venècia, de William Shakespeare, dirigida per Rafel Duran, al Teatre Nacional de Catalunya.

També ha treballat en diverses produccions televisives, com El cor de la ciutat, Temps de silenci, La memòria dels Cargols i Nissaga de poder. Pel que fa al cinema, una de les seves últimes interpretacions ha estat a la pel·lícula Fènix 11·23, per la qual va estar nominat als Premis Gaudí de 2013. També ha participat a Susanna (1995), i Kika (1993), de Pedro Almodóvar.

Barcelona 1714 és un projecte liderat pel productor alemany-català Heiko Kraft i dirigit per la jove directora tarragonina Anna M. Bofarull, que vol tractar l’episodi del setge que va viure la ciutat catalana fa gairebé tres segles per part de les tropes castellanes i franceses, però ho fa amb una història d’amor com a eix central de l’argument. El projecte vol arribar al públic internacional i, a més, vol teixir tot un univers, estant present en diferents plataformes. Alhora, hi haurà una distribució i promoció innovadores, que faciliti l’accés de la pel·lícula al públic internacional.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar