loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

CiU continua amagant les seves cartes, però diu que són els comptes "de la paràlisi i de la por"

El Circ dimecres, 06 de novembre de 2013

Tot i que el seu vot ja no serà decisiu, el grup municipal de Convergència i Unió continua amagant les seves cartes. Que no els aprovarà és segur, però continua sense deixar clar si hi votarà en contra o si, com ja ha anunciat el PP, s'abstindrà. De moment, n'ha fet una valoració que deixa entreveure la seva disconformitat amb la proposta presentada pel tinent d'alcalde d'Hisenda, Pau Pérez.

Aquest és el comunicat enviat per la portaveu nacionalista, Victòria Forns, qui, entre d'altres coses, considera els comptes del PSC pel 2014 com "els pressupostos de la por i de la paràlisi".

“Un cop més la valoració que fem des de CiU de la proposta de pressupostos no és gens satisfactòria. Aquests no són els pressupostos que necessita Tarragona. Són els pressupostos de la por i de la paràlisi, on no es reflecteixen les decisions que la nostra ciutat necessita per sortir de la crisi i reforçar la seva capitalitat. El PSC continua sense tenir un criteri clar per determinar les subvencions i les partides, ni perquè o qui cal apostar. Hi ha una dispersió incoherent dels recursos que no respon a cap projecte de ciutat. La proposta de Ballesteros pel que fa a la partida destinada a les colles castelleres és insuficient. Estem convençuts que cal negociar una partida superior que s’aproximi als compromisos vigents que té l’Ajuntament amb les colles i que incompleix des del 2010. Fins ara només sabem que Ballesteros puja els impostos i les taxes i en canvi sembla perdut i desorientat a l’hora de gestionar les oportunitats de Tarragona”


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar