loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

La peça per reparar les escales del Palau de Congressos també ha de venir de Suïssa

Sergi Casado Ciutat > Economia dilluns, 11 de novembre de 2013

Tot i que Catalunya lidera l'índex d'exportació a l'Estat, és a dir que els de fora ens compren, a Tarragona, en canvi, es compra a fora. Concretament a Suïssa. De l'estat helvètic arribarà, d'aquí a uns deu dies, (el temps d'enviament és d'uns quinze) la peça que ha de servir per tornar a posar en funcionament les escales mecàniques del Palau Firal i de Congressos, espatllades arran d'un nou brot d'incivisme a la Part Baixa. Això és el que van dir fonts de l'Ajuntament al digital Tarragona 21 el passat cap de setmana.

Ara fa uns mesos, El Circ va publicar que la reparació d'un dels ascensors del pas soterrat de la plaça dels Carros, també requeria una peça que només es podia adquirir a Suïssa. En aquell cas, el consistori tarragoní tan sols va complir el que establia l'acord signat per Adif, responsable de l'obra. Les escales del Palau de Congressos les va adjudicar el mateix Ajuntament de Tarragona, i ara resulta que la peça necessària també només es pot aconseguir a Suïssa. El que es desconeix és de si es tracta d'una peça única dins del sector i que l'empresa més pròxima que la fabrica es troba en territori suís. O, si no, que el proveïdor és el mateix d'Adif.

De totes maneres, alguns trams de les escales ja han deixat de funcionar en algun moment, tot i que, en aquells casos es podria tractar d'aturades per manteniment. També s'han hagut d'aturar per alguns vidres trencats. De moment, el desnivell pronunciat entre el centre i la Part Baixa, almenys per la banda més pròxima al mar, s'haurà de superar a peu.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar