loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

La CUP vol saber si el regidor Albert Vallvé (CIU) cobrarà el ple que va abandonar

El Circ dimecres, 13 de novembre de 2013

Té dret un polític a cobrar per una feina i una obligació que ha deixat a mitges? Això és el que preguntarà la Candidatura d'Unitat Popular en el plenari del divendres 15 de novembre a l'Ajuntament de Tarragona. El regidor en qüestió és Albert Vallvé, militant històric d'Unió Democràtica de Catalunya i membre del grup municipal de Convergència i Unió, qui va marxar del ple, just abans que el seu grup, CiU, defensés una moció per l'adhesió a l'Associació Catalana de Municipis (AMI). La CUP vol saber si Vallvé, al que acusa de tenir un "tic antidemocràtic, i qui només cobra per assistències, s'emportarà els 752 euros, que és la quantitat que cobren els edils del consistori tarragoní que no tenen dedicació exclusiva.

Albert Vallvé, al mig de la imatge. / circdetarragona.com

La Candidatura independentista considera que després de més de 14 anys que porta Vallvé com a regidor de l'Ajuntament de Tarragona fets com aquest encara allunyen més les institucions de la ciutadania.

La moció va ser rebutjada pels vots del PSC (la CUP l'anomena PSOE) i el PP i per l'abstenció d'ICV- EUiA. La Candidatura d'Unitat Popular de Tarragona creu que la distribució de consellers no es correspon a la realitat que es viu als carrers de Tarragona, tal i com s'ha vist en les mobilitzacions populars d'aquests darrers mesos en actes com, el dels 300 anys d'ocupació 300 anys de resistència, la Via Catalana per la Independència, els actes independentistes del 10 de setembre...

La CUP de Tarragona considera molt greu, més enllà dels debat independentista, l'allunyament de les institucions i la classe política de la societat civil, així com la poca radicalitat democràtica dels grups municipals en menystenir una moció que havia rebut el suport de 10.000 tarragonins (cap altre moció a la ciutat havia aconseguit un suport així). Un cop més ha quedat demostrat, que la mobilització ciutadana queda en paper mullat davant de les Institucions.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar