loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Dues papereres mòbils més és tota l'aposta de TGN per millorar la recollida selectiva a la Part Alta

El Circ Ciutat > Medi Ambient dijous, 14 de novembre de 2013

Dues noves papereres mòbils de rebuig i prou. Aquest és l'impuls que es donarà a la Part Alta de Tarragona en matèria de recollida de brossa d'ara en endavant. Una al carrer Compte i l'altra a Escrivanies Velles. Òbviament, si es vol fer recollida selectiva, la cosa ja resulta més complicada. Tot i que continua sent una demanda, aquest últim punt encara no s'ha resolt satisfactòriament. L'horari de recollida agafa a molts tarragonins i tarragonines a la feina, i les dues hores i mitja que estan instal·lats els contenidors mòbils no hi ha marge suficient.

Font: Circdetarragona.com

Però aquest no ha estat el motiu pel qual el consistori ha decidit ampliar només a dues les papereres, sinó perquè han detectat que en aquests punts cada dia estaven saturades. I la resta no? Tan sols cal fer un passeig pel casc antic de la ciutat per veure que en molts més llocs s'amunteguen les bosses amb deixalles, i que, per tant són necessàries molt més que un parell de noves papereres.

A més, la majoria de la brossa que s'hi llença és barreja de tot, fruit d'una mala selecció, però que ve a causa d'una política poc eficaç i massa dubitativa.

Les papereres mòbils es col·loquen cada dia a les 19.30 h i es retiren a partir de les 22 hores, només s’hi pot dipositar rebuig i només les poden utilitzar els ciutadans (els comerciants tenen els serveis de recollida específics de vidre, matèria orgànica i cartró).

Els veïns que vulguin reciclar els envasos, vidre, paper i cartró i matèria orgànica han d’utilitzar els contenidors fixes que tinguin més propers. N’hi ha a la Rambla Vella, davant del Parc Saavedra, al Passeig Sant Antoni, Plaça Peixateries Velles, Baixada Peixateria i C/ Sant Llorenç.

Les ubicacions de les papereres mòbils per rebuig són les següents: C/Guitarra, C/Del Carme, Escrivanies Velles, C/Compte, C/ Civaderia, C/Misser Sitges, C/Riudecols, C/Enrajolat, C/ Calderers, C/De les Coques, C/Arc de St. Llorenç, C/ St. Pere Estubes, C/Vilarroma i C/Natzaret.

Papereres de via pública a Sant Ramón:

Aquesta setmana també s’han col·locat 7 noves papereres de via pública al barri de Sant Ramón. S’han col·locat en carrers on no n’hi havia, com el C/ de l’Alzina del Mas o el C/Avellaners, i en carrers on s’ha detectat que les papereres existents eren insuficients, com és el cas del carrer de les Vinyes.

Amb aquesta actuació tots els carrers del barri de Sant Ramón disposen de papereres de via pública. En total n’hi ha 47.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar