loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

"Genoma", la sèrie rodada a TGN, busca fortuna a Antena 3

Sergi Casado Cultura diumenge, 30 de desembre de 2012

"Genoma" és un projecte de sèrie exclusivament per internet creat per l’actor i guionista David Romero i produït per David Hidalgo i Jonathan Jiménez. Tots tres formen l'associació Triverso, autora del curtmetratge "La luz". Són de Tarragona, Reus i Torredembarra i acaben de rodar el capítol pilot amb el que s'han presentat al concurs d'Antena 3 de sèries online "El sotano". El premi: obtenir el finançament necessari per acabar de rodar quatre capítols més, amb els quals es donaria per acabada la primera temporada.

Part de l'equip de Genoma. /circdetarragona.com

Un moment del rodatge, a Almatret. / circdetarragona.com

Un moment del rodatge a Tarragona. / circdetarragona.com

Genoma consta de cinc episodis de deu minuts de durada cadascun. Tracta de les conseqüències que comporta la desconfiança, entre d'altres temàtiques. L'equip de la websèrie ha rodat la majoria de les escenes a les comarques deTarragona: al parc fluvial del Francolí, en un pis que un dels membres de Triverso té a la ciutat, als cinemes Reus Palace i també a l'embassament de l'Ebre a Almatret (Lleida). El suport i la col·laboració de la Tarragona Film Office ha estat fonamental perquè Genoma pogués tirar endavant. "La seva ajuda ha estat incondicional perquè gran part de l'episodi pilot transcorre a Tarragona ciutat. Volem donar les gràcies a la Guàrdia Urbana i també a la Guàrdia Civil per les facilitats que ens han donat", se sincera David Hidalgo, membre de Triverso.

El pressupost del capítol amb què confien convertir-se en la sensació del concurs d'Antena 3 ha estat d'uns mil euros, finançats a parts iguals entre tot l'equip. La gasolina i el maquillatge s'han emportat la major part de les despeses. "No era el moment per demanar subvencions", confessa Hidalgo, qui també recorda que el període de rodatge ha durat un any, comptant també les tasques de reescriptura del guió, l'edició, la postproducció i els efectes especials. Les raons per les quals han decidit apostar per una websèries, segons Hidalgo, són perquè "intentem fugir una mica dels curtsmetratges. Volem fer alguna cosa diferent".

Pel que fa al repartiment, els protagonistes principals són els actors David Romero i Judith Martín i, sumant els figurants, la llista s'eleva a una quinzena. També compten amb un coreógraf.

Tot i que encara no tenen la confirmació de la productora del programa "El sótano" de que han estat seleccionats per participar, els joves cineastes tarragonins creuen que passaran el tall perquè han complert tots els requisits previs. El concurs d'Antena 3 té previst començar a finals de gener.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar