loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

La URV defensa la innocència de l'ex rector Arola i diu que sempre ha actuat "per lleialtat"

El Circ Ciutat > Ensenyament dijous, 14 de novembre de 2013

Davant la sorprenent detenció aquest matí de l’ex-rector, Lluís Arola, en relació a la investigació sobre l’empresa Shirota, la Universitat Rovira i Virgili vol deixar clar els següents punts:

El rector de la URV, Francesc Xavier Grau. / cedida

Totes les actuacions de Lluís Arola dins l’empresa Shirota es van fer com a representant de la Universitat Rovira i Virgili, en funció del nomenament que va fer el rector, Francesc Xavier Grau, el 28 de maig de 2007. Arola va demanar ser rellevat d’aquest encàrrec el 22 de juny de 2010. A partir de llavors va assistir puntualment a alguna altra reunió a petició expressa del rector.

La Universitat va participar a Shirota des de la seva creació, l’any 2007, amb un 2% del capital en funció de l’objectiu de desenvolupar una empresa de base tecnològica pel disseny d’aliments funcionals i productes i serveis associats. La URV també va acceptar la decisió dels socis majoritaris de dissoldre l’empresa al juliol de 2012 quan l’Ajuntament de Reus va considerar inviable el projecte.

Al respecte el rector de la URV, Francesc Xavier Grau, vol declarar públicament:
“El Dr. Arola ha actuat a Shirota sempre en representació i per lleialtat a la Universitat. Per tant l’acció judicial d’avui m’afecta personalment, en tant ell exercia aquesta representació a petició meva i, un any després de l’inici de les diligències, em resulta incomprensible. Considero que el Dr. Arola restarà injustament perjudicat i poso a disposició de la Justícia tot allò que la Universitat pugui aportar per aclarir el més ràpidament possible els fets.”


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar