loader
menu

L'ex gerent de Serveis Socials treballarà de metge a l'Ajuntament de TGN

Sergi Casado divendres, 15 de novembre de 2013

Tot i que ha passat desapercebut dins de l'ordre del dia, el ple del consistori tarragoní també ha servit per tornar a donar feina, i dins de la casa, l'ex gerent de l'Institut Municipal de Serveis Socials, que va dimitir el passat mes de maig arran del cas Inipro. En el punt 3.7.1 de l'ordre del dia, "Aprovar la plantilla municipal, l'organigrama i el catàleg de llocs de treball", les abstencions de CiU i PP han aplanat el camí al PSC per poder ocupar una plaça de metge dins de l'organigrama que mai ha estat reclamada.

El Circ ja va avançar al juliol, només dos mesos després de la dimissió forçada d'Antonio Muñoz, que l'equip de govern havia mogut fils per reubicar un antic càrrec de confiança, i traspassar la plaça que ocupava en un organisme municipal al consistori. En la mesa de negociació entre l'Ajuntament i els tres sindicats, CCOO i UGT hi van votar a favor, i la USOC es va abstenir perquè abans volia consultar l'informe del Secretari General per veure si era favorable. Finalment, ha votat en contra, segons va publicar Diari de Tarragona.

L'informe, però, ha rebut el vistiplau del Secretari General de l'Ajuntament i també ha estat signat pel cap de recursos humans. És a dir, que tot està en regla. La plaça que passarà a ocupar l'ex responsable de l'IMSS té una remuneració anual de 47.000 euros amb una dedicació de 30 hores setmanals. En cap cas no es crea la plaça perquè ja existeix des de fa temps dins de l'àrea de salut pública, tot i que es tracti d'una àrea en què l'Ajuntament té molt poques competències.

La qüestió és saber si es tracta d'un moviment elegant. Muñoz va dimitir el passat 7 de maig, i a priori, quan una persona dimiteix és perquè no fa bé les coses o perquè no es veu capaç de fer-ho. L'altra és saber si va dimitir o el van fer dimitir.

En qualsevol casa, la salut de l'Ajuntament de Tarragona passarà a estar molt millor atesa que abans.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar