loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

TGN preveu recaptar mig milió d'euros més entre multes i parquímetres l'any 2014

Sergi Casado divendres, 15 de novembre de 2013

S'imaginen que un Ajuntament prevegi, en el seus pressupostos per l'any vinent, recaptar més en multes i sancions, que és el que més cou i indigna al contribuent? Doncs, el de Tarragona, per exemple. L'equip del govern del PSC ha aprovat uns pressupostos, gràcies a l'abstenció del PP i CiU (la regidora d'ICV-EUiA hi ha votat en contra) que en la partida d'ingressos preveu aconseguir mig milió d'euros més que els que espera tancar el 2013. Són dades que ja són públiques i que es poden consultar clicant en l'enllaç al final del text.

Imatge de gent fent cua per pagar en un dels nous parquímetres, al passeig de Sant Antoni. / circdetarragona.com

Una veïna de Tarragona, fent ús d'un dels nous parquímetres. / circdetarragona.com

En l'apartat dels ingressos, tres quantitats figuren amb el nom de sancions administratives, sancions tributàries i multes (trànsit-parquímetres). Un dels augments més rellevants és en les multes urbanístiques, ja que passa d'uns escassos 10.000 euros enguany, als 250.000 per l'any que ve. L'increment de recaptació en les tributàries és menor, de 250.000 a 300.000, però quan es parla de quantitats superiors, l'augment encara es fa més visible. En infraccions de trànsit i en els nous parquímetres, el consistori preveu arribar als 2,5 milions d'euros, per superar els 2,2 previstos pel 2013.

Sumant totes les quantitats, si els números de l'Ajuntament no fallen, els tarragonins s'hauran deixat, entre tots, més de 3 milions d'euros en multes i sancions. Tot i que en el document no s'especifica, a priori, la recaptació dels parquímetres no procediria únicament d'infraccions.

Una altra xifra que, a primer cop d'ull, també sobta és la quantitat que ingressarà fruit dels acords de segregació amb la Canonja. Malgrat que, a priori, el document establia que amb el pas dels anys, cada cop Tarragona aniria rebent menys diners procedents de la petroquímica, resulta que el 2014 el consistori tarragoní ingressarà 3,780.000 euros; molt més diners que enguany, en què li havien assignat 3,143.000 euros.


Documents

Pressupost TGn 2014


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar