loader
menu

Més d'una quinzena de carrers de la Part Alta tornen a tenir llum després d'un cap de setmana a les fosques

Sergi Casado Ciutat > Mobilitat dilluns, 18 de novembre de 2013

Després de tot un cap de setmana a les fosques, prop d'una quinzena de carrers de la Part Alta ja tornen a tenir llum. Els forts aiguats caiguts durant els darrers tres dies havien provocat un tall en el sumnistrament elèctric als fanals dels carrers Compte, Mediona, Misser Sitges, Misser Nogués, Civaderia, plaça de Dames i Vells, plaça Ripoll, carreró de Sant Magí i carrer del Vidre, entre d'altres.

Una imatge d'un fanal del carrer Mediona. / circdetarragona.com

L'Ajuntament ha informat que els talls del suministre va ser a causa de la pluja, i que la tarda del dilluns 18 ja s'havien solucionat. Des del consistori, a més, es recomana trucar la Guàrdia Urbana quan es detecti un tall de llum, ja que aquesta informarà a l'instant l'empresa encarregada del manteniment, SECE.

No és el primer cop que aquests carrers es queden a les fosques, convertint-se en un punt d'autèntica foscor i incòmode per a passejar-hi. De fet, fa un parell de mesos, el mateix perímetre de carrers ja es va quedar sense il·luminació. En aquell cas, però, no van ser les inclemències meteorològiques, sinó les humanes. Els lladres van tallar el coure que hi ha situat al carrer Riudecols i se'l van endur, com també s'han endut poms de portes, portes senceres i fins i tot aixetes per tornar a posar en marxa els comptadors de l'aigua impagats.

Són petits furts, víctimes, en ocasió, de la desesperació, però també perquè els objectes robats sempre acaben tenint un preu en altres mercats. En aquesta part del nucli antic, durant el juliol, dues cases deshabitades van ser víctima d'un furt plenament organitzat, al carrer Mediona. Els lladres van entrar per la part del darrere, accedint des de les runes de la casa enfonsada al carrer Compte, i van entrar pel terrat. Un cop a dins, es van emportar tota la instal·lació elèctrica i els cables de coure. D'una casa van passar a la del costat, fent ús de la tècnica del butró, és a dir, un gran forat que travessa les parets.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar