loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

L'actor Miquel Sitjar, en Teo a "La Riera", s'incorpora al rodatge de "Barcelona 1714"

El Circ Cultura dimarts, 19 de novembre de 2013

Poc a poc es va tancant el repartiment de la pel.lícula Barcelona 1714, que des l’agost s’està rodant a Valls. Les darreres incorporacions a l’elenc del film dirigit per la tarragonina Anna M. Bofarull són Miquel Sitjar i Fermí Fernández. Sitjar interpreta Maurice, un soldat francès que s’ha passat al bàndol català i es creua en la vida de la protagonista, l’Agnès. Fernández fa un petit paper, el Tinent Roig, de l’exèrcit de Catalunya.

L'actor Miquel Sitjar amb la directora tarragonina, Anna Bofarull. /kaboga

Miquel Sitjar Salvà va néixer a Barcelona el 1974 i és conegut sobretot pels seus papers a sèries de televisió de Televisió de Catalunya com Nissaga de poder, Setze dobles i darrerament La Riera, on interpretava el paper de Teo Sapporo. També l’hem pogut veure al teatre i al cinema, en pel.lícules com A la deriva, de Ventura Pons.

Fermí Fernàndez, nascut a Londres el 1963 però resident des de fa anys a Tarragona, és actor, humoristai presentador. Actualment el podem veure als programes de TV3 Crackovia i Polònia i fins fa poc presentava Sota Terra. Al teatre està interpretant actuament Club Bilderberg Cabaret. Fernández ja formava part del Consell de Cant de Barcelona 1714.

Barcelona 1714 és un projecte liderat pel productor alemany-català Heiko Kraft i dirigit per la jove directora tarragonina Anna M. Bofarull, que vol tractar l’episodi del setge que va viure la ciutat catalana fa gairebé tres segles per part de les tropes castellanes i franceses, però ho fa amb una història d’amor com a eix central de l’argument. El projecte vol arribar al públic internacional i, a més, vol teixir tot un univers, estant present en diferents plataformes. Alhora, hi haurà una distribució i promoció innovadores, que faciliti l’accés de la pel·lícula al públic internacional.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar