loader
menu

L'excés d'aigua en un terrat de la plaça Pallol obliga a desallotjar una casa per por a que s'ensorri

Sergi Casado Ciutat > Economia dimecres, 20 de novembre de 2013

Les intenses pluges del darrer cap de setmana han provocat que el terrat de l'immoble situat al número 8 de la plaça Pallol s'hagi omplert d'aigua. Tot i que en la casa hi havia dos "okupes", que ja han estat desallotjats, l'avís l'ha donat una parella de joves que viu a la quarta planta del bloc del costat, el número 10, després d'observar petites esquerdes al menjador de casa seva, just al costat del terrat, on hi ha un safareig d'uns 20 metres quadrats.

A dalt de tot, els bombers observen la zona afectada. / circdetarragona.com

A dalt de tot, els bombers observen la zona afectada. / circdetarragona.com

Guàrdia Urbana, arquitectes i bombers conversen sobre els fets a la plaça Pallol. / circdetarragona.com

Fins a la zona s'han desplaçat tres dotacions de Bombers, Guàrdia Urbana, Mossos i fins i tot una ambulància, encara que no hi ha hagut cap ferit. Els Bombers han pujat fins a dalt de tot de l'immoble, per comprovar l'estat del terrat. A dalt, han detectat que a causa de l'estancament d'aigua, aquesta havia començat a filtrar-se cap al sostre de la segona planta i cap a les parets del bloc annex.

En principi, els dos joves que ocupaven el número 8 vivien a la primera planta, i les filtracions d'aigua s'havien començat a produir des del terrat cap a la segona planta. La casa afectada està també just al costat de Ca l'Agapito, la reforma de la qual també es va aturar fa temps, però que, segons els pressupostos de 2014, podria reprendre's l'any que ve.

Els veïns del número 10 que estaven dins de les seves llars no han hagut de sortir de casa, encara que els que estaven fora han hagut d'esperar-se a que els Bombers realitzessin les tasques de desenrunament del terrat, les quals s'han fet en pocs minuts i amb tot el perímetre tancat.

Un cop evacuats els dos "okupes" i precintat totalment l’edifici, s’ha determinat que cal procedir primer al desenrunament del safareig del terrat, per alliberar de pes el forjat malmès i, posteriorment, procedir a un enderroc controlat del bloc. La zona ha quedat abalisada per evitar que qualsevol vianant hi circuli pel davant i sigui víctima de la caiguda de qualsevol element mentre no es procedeix a l’enderroc.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar