loader
menu

La Mitja Marató de TGN bat el rècord d'inscrits amb més de 2.800 atletes

El Circ Esports > Poliesportiu dijous, 21 de novembre de 2013

La CX Mitja Marató + 10K Ciutat de Tarragona” ha tancat les inscripcions amb un total de 2.803 inscrits, dels quals 2.305 són homes i 498 dones. Aquesta és xifra ha superat la participació de l’edició anterior i és la més alta en una cursa de la nostra ciutat.

Font: La Bolsa del corredor. Sport

Encara que es tracti de dues curses diferenciades pel que fa a l’extensió i durada, els corredors participen simultàniament en un mateix circuit. La cursa se celebrarà el diumenge 24 de novembre, dins d'un circuit urbà, de 21.097 m., homologat oficialment per la Federació Catalana d'Atletisme.

Junt a la Mitja Marató, també hi ha un circuit alternatiu de 10 quilòmetres pels corredors que sense fer la cursa principal es vulguin afegir a un circuit menys dur. Aquest, està parcialment integrat al de la mitja Marató, ja que coincideix en alguns trams.

Per tant, hi haurà dues sortides. Primer la Mitja Marató a les 10 hores. Després la de 10km, a les 10h,12m. Per tant també hi ha dues arribades. A les 10h 43m es preveu l’arribada de la cursa de 10km . L’entrada del primer corredor de la Mitja Marató es preveu a les 11h, i a les 12h.30 es tancarà la línia d'arribada.

Paral·lelament a les curses es realitzarà el 13è Certamen Fotogràfic “Mitja Marató + 10k Ciutat de Tarragona” en la que s’espera una participació de més de 50 fotògrafs afeccionats i professionals, la inscripció, gratuïta, està oberta, havent en joc premis des de 200 a 700 euros.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar