loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

TGN inicia la guerra contra els xiclets

El Circ Ciutat > Medi Ambient dilluns, 25 de novembre de 2013

Aquesta setmana, el Departament de Neteja Pública de l’Ajuntament de Tarragona ha posat en marxa un nou servei per netejar els xiclets dels paviments de la via pública amb màquines lleva xiclets. El nou servei consta de dos equips de neteja, formats per dos operaris especialitzats i dues màquines netejadores que desenganxen els xiclets amb vapor d’aigua i detergent. El rendiment aproximat és d’uns 130 xiclets cada hora, la qual cosa significa que en una setmana es poden arribar a retirar de la via pública fins uns 3.200 xiclets.

La màquina, en acció al carrer Sant Agustí. / Ajuntament de TGN

Els serveis es realitzaran preferentment a les zones de vianants del centre i s’aniran estenent a la resta de la ciutat i barris. De moment, començaran a treballar a la Plaça Jacint Verdaguer i al c/ Sant Agustí.

“Cada vegada que llencem un xiclet a la via pública ens costa, a tots els ciutadans, uns 8 euros per treure’l” afirma Joan Sanahujes, conseller de Neteja, “si els ciutadans ho tinguéssim en compte, podríem estalviar molts diners”.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar