loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

L'hora de la veritat per al full de ruta dels Jocs del 2017

El Circ Ciutat > Mobilitat dimecres, 27 de novembre de 2013

El Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis ja és a Tarragona per tal d’aprovar de manera definitiva el Pla Director dels Jocs del 2017, després de l’aprovació el passat mes de gener per part del Comitè Organitzador, així com les modificacions introduïdes en la reunió del passat dia 11 de novembre.

Està previst que durant la seva estada a la ciutat el Comitè Internacional aprovi el calendari dels Jocs i el programa esportiu, el qual contempla quines seran les proves esportives que es faran finalment, en quines instal·lacions i en quines seus. Pel que fa la Vila Mediterrània, l’equip tècnic de Tarragona 2017 exposarà als membres del Comitè les diferents propostes dissenyades per tal que aquests valorin les diferents opcions i decideixin quines poden ser les més idònies.

La visita del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis està dividida en dues parts. La primera consisteix en les reunions de treball que durà a terme el Comitè de Coordinació dels Jocs (format per alguns membres del Comitè Internacional, entre ells el seu president, el Sr. Amar Addadi) els dies 27 i 28 de novembre. En sessions de matí i tarda, l’equip tècnic de Tarragona 2017 exposarà al Comitè els detalls del Pla Director i les noves aportacions al projecte. També està previst dur a terme amb els membres del Comitè una visita tècnica a algunes de les instal·lacions previstes al Pla Director.

D’altra banda, el Comitè Executiu es reunirà a Tarragona el 29 de novembre. Durant el matí realitzarà una reunió interna de treball i a la tarda es treballarà amb alguns membres del Comitè Organitzador i equip tècnic dels Jocs per tal de presentar les seves conclusions i valoracions finals del projecte.

El bus habilitat per transportar els membres del Comitè Internacional dels Jocs del Mediterrani ja està a punt. / Tarragona 2017


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar