loader
menu

CIUTAT

Neix la Fundació Tarragona 2017, l'ens que controlarà els Jocs

El Circ Ciutat dilluns, 02 de desembre de 2013

El tinent d’alcalde de Projectes Estratègics de l'Ajuntament de Tarragona, Javier Villamayor, ha anunciat que al plenari de demà dimarts 3 de desembre s’aprovarà la constitució de la Fundació Tarragona 2017: “estem complint una de les clàusules del contracte signat amb el Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis quan Tarragona va ser escollida seu dels Jocs del 2017. Aquest contracte contemplava la creació d’una entitat gestora dels Jocs, que en el nostre cas tindrà forma d’una fundació público-privada en la que l’Ajuntament de Tarragona i el Comitè Olímpic Espanyol seran els patrons fundadors i en la que la resta d’institucions públiques s’aniran incorporant progressivament”.

El regidor de Promoció Econòmica, Javier Villamayor, i a la dreta, Ramon Cuadrat, Direcor dels Jocs. / circdetarragona.com

D’altra banda, Villamayor ha afegit que al plenari també s’aprovarà el plec que regularà la captació de patrocinis dels Jocs: “Un cop assolits els beneficis fiscals per part de l’Estat necessitem que hi hagi una gestió organitzada de captació activa de recursos dels Jocs. Com que es tracta d’una tasca complexa des de l’àmbit legal i organitzatiu s’obrirà un concurs públic perquè una entitat privada es faci càrrec d’aquesta gestió”.

Ara fa tot just un any, també es va crear la Fundació Smart Mediterranean City. És a dir, que els dos grans eixos sobre els quals pivotarà la projecció de la ciutat ja tenen la seva pròpia fundació.

Cal recordar que els Pressupostos Generals de l’Estat van incorporar una esmena aprovada en la qual s’especifica que els beneficis fiscals pels Jocs dels 2017 s’aplicaran des de l’1 de gener de 2014 al 31 de desembre de 2017. Tan sols resta l’aprovació definitiva del Congrès, prevista per abans d’acabar l’any.

L’esmena aprovada inclosa en els Pressupostos Generals de l’Estat relativa als beneficis fiscals dels Jocs es pot consultar a la pàgina 162 del següent enllaç:

http://www.congreso.es/public_oficiales/L10/CONG/BOCG/A/BOCG-10-A-63-12.PDF#page=1


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar