loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

La Sala Zero portarà Los Toreros Muertos a TGN el dissabte 14-D

Sergi Casado Cultura dimarts, 03 de desembre de 2013

Los Toreros Muertos faran parada a Tarragona durant la seva gira de retorn als escenaris. La banda liderada pel polifacètic Pablo Carbonell actuarà a la Sala Zero el proper dissabte 14 de desembre, en el que serà un dels dos únics concerts de la banda que va ocupar un espai notori en el panorama musical espanyol de finals dels anys vuitanta. L'altra actuació en terres catalanes serà a la sala La República del Ritmo, a Cerdanyola del Vallès.

Una imatge promocional de la gira de Toreros Muertos, "En vivo". / salazero.com

Les entrades es posaran a la venda en els propers dies i es podran adquirir al web de la Sala Zero, on es podran comprar per 10 euros, si és anticipada, o 13 euros, a taquilla.

En una entrevista al diari La Opinión de Zamora, per a Carbonell, la posada en escena del grup i les seves cançons tenen mota vigència: «El nostre espectacle és una dedicació a la diversió i, tot i que també teníem molt mala llet, no deixa de ser un clar exemple de que cal posar humor dins de la música".

«Los toreros muertos» van nèixer l'any 1986 i van arribar a ser una banda d'èxits fins que es van disoldre l'any 1993. Van deixar quatre discos pel camí: "30 años de éxitos" (1986), "Por Biafra" (1987), "Mundo Caracol" (1989), i "Los toreros muertos cantan en español" (1992). Himnes generacionals com "Yo no me llamo Javier", "On the desk", "Mi agüita amarilla" i "Manolito" segur que tornaran a sonar el proper dissabte 14 de desembre. L'hora està encara per determinar.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar