loader
menu

Dues empreses de TGN s'interessen per reobrir l'antic mercat del Fòrum

Sergi Casado Ciutat > Mobilitat dijous, 05 de desembre de 2013

L'any 2014 posarà fi, amb quasi tota probabilitat, al mercat de pagès dels dimecres a la plaça del Fòrum. Però també podria coincidir amb la reobertura de l'antic mercat, un edifici de mitjan segle XIX, tancat des de l'any 2001. De moment, li han sortit dos pretendents, i de Tarragona. L'Ajuntament de Tarragona, i en concret l'empresa de mercats Espimsa, ja fa temps que té converses amb dos empresaris de la ciutat que s'han interessat per reobrir l'espai.

Una imatge de la façana de l'antic mercat del Fòrum. / circdetarragona.com

Una imatge de la façana de l'antic mercat del Fòrum. / circdetarragona.com

Els usos, però, no seran necessàriament d'alimentació, ja que també es contempla que, en el cas que algun dels dos empresaris decideixi invertir-hi i quedar-se l'espai, s'hi realitzin altres tipus d'activitat, com ha assegurat la presidenta d'Espimsa, Patrícia Anton. En tots els casos, serà el consistori qui donarà el vistiplau amb la concessió de la llicència, tancant la porta, en principi, a que s'hi instal·li un local d'oci nocturn.

Les dues empreses tarragonines, el nom i l'activitat de les quals encara no ha transcendit, estan estudiant ara mateix els plànols amb la informació i les dades de l'antic mercat per tal de fer encabir la seva proposta. Es tracta de tres nivells, amb una sala gran d'uns 100 metres quadrats i dos espais de menys superfície. En qualsevol cas, des del consistori s'afirma que si alguna de les operacions tira finalment endavant, l'espai obriria tots els dies de la setmana.

Atesa la delicada situació econòmica d'Espimsa, ara mateix no pot fer cap esforç més. "Nosaltres no tenim capacitat per obrir-lo", indica Anton, qui també es mostra "bastant animada" perquè algun dels empresaris interessats finalment recuperi l'espai.

La Part Alta demana a crits algun establiment d'alimentació perquè ajudi a pal·liar els efectes d'una desertització cada cop més pronunciada. Caldrà estar alerta.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar