loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

L'EOI de Tarragona, víctima de l'incivisme… animal

El Circ Ciutat > Medi Ambient dilluns, 09 de desembre de 2013

Els coloms, principalment, i altres aus que sobrevolen la ciutat continuen maldecaps sanitaris i sobretot d'imatge. La darrera víctima és la nova i flamant Escola Oficial d'Idiomes, i en concret, el pati. Per segon cop en menys d'un mes, el terra i els bancs de l'entrada a l'edifici continuen tacats pels excrements dels coloms. Per això, l’Ajuntament de Tarragona hi farà demà, 10 de desembre, una segona intervenció, consistent en la neteja a fons de la brutícia i residus dels ocells.

Una imatge del terra del pati de l'EOI, negra i fosca a causa dels excrements dels coloms. / circdetarragona.com

Tot hi que el pati és propietat de la Generalitat i per tant se’n haurien de fer càrrec, el consistori tarragoní ha assumit la neteja davant les queixes dels alumnes de l’escola i del personal docent. Aquesta és el segon cop que el consistori fa una intervenció d’urgència de neteja a l’interior de l’EOI. La primera va ser el 22 de novembre.

Així mateix, l’Ajuntament de Tarragona ha posat a disposició de l’escola, fins a finals d’any, un porter que s’encarrega de la neteja més immediata, i ho fa per motius de salubritat.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar