loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Tarragona ratifica la seva aposta pel món casteller

El Circ Cultura > Castells dimecres, 11 de desembre de 2013

El Consell Municipal de Castells de Tarragona s'ha reunit per començar a posar fil a l'gulla i començar a parlar del pla de treball pel 2014 i els objectius a marcar. En la trobada s’ha ratificat l’aposta de Tarragona pel món casteller, com un dels pilars fonamentals de projecció de ciutat i dinamització cultural, social i econòmica. Seguint l’ordre del dia del consell s’exposarà l’increment del suport econòmic a les quatre colles, tal i com s’havia establert, per tal que puguin assolir majors nivells d’excel·lència en les seves actuacions castelleres i així mantenir l’alt nivell dels castells tarragonins en el marc català.

En el consell també s’ha parlat de la necessitat d’elaborar un pla de treball amb els objectius socials i castellers de la temporada, que es farà de forma conjunta amb l’Ajuntament amb el compromís de donar-ho a conèixer a nivell de ciutat per reforçar el paper de les colles en l’aposta de Tarragona pels castells i pel que signifiquen en el pasat, present i futur del nostre municipi.

Finalment també s’ha valorat aquest impuls del món casteller amb una nova cita del Concurs de Castells, que a través de la Biennal de Castells, presentarà alhora una programació adequada als interessos que ara mateix generen major inquietud i demanda en el món casteller i consolidarà el Concurs com un esdeveniment únic que situa Tarragona i l’activitat castellera de la ciutat en el centre del país, ampliant-se, a més, a una tercera jornada amb el Concurs7 de Torredembarra.

Una imatge de l'actuació dels Xiquets de Tarragona durant la Diada de l'Onze de Setembre. / xiquets de Tarragona


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar