loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Neix #Jastags, una web sèrie tarragonina sobre els universitaris i les tribus urbanes

El Circ Cultura i patrimoni dijous, 12 de desembre de 2013

#Jastags és una producció feta per joves emprenedors que volen donar un pas cap endavant en el sector audiovisual, provant sort en l'era digital i sent pioners en la producció de webseries d'aquesta envergadura a la província de Tarragona. Ara, després de diverses setmanes de rodatge, les gravacions arriben a la seva fi.

Un fotograma de la web sèrie #Jastags. /#Jastags

Un fotograma de la web sèrie #Jastags. /#Jastags

La websèrie es compon de 8 capítols on cadascun d'ells dura entre 6 i 8 minuts. Es tracta d'una producció independent, encapçalada per Fran Ramírez i Marc Andreu, dos dels autors de 1H92: Història desconeguda de la generació olímpica, curtmetratge amb una destacable trajectòria per diversos festivals, sent el primer treball sortit de la URV que va ser premiat al Festival de Cinema de Sitges en la seva edició de 2012.

Els anys d'universitat poden ser els millors de la teva vida o ser quatre anys d'anonimat absolut a classes massificades on destacar és missió impossible. Acabar amb aquesta dinàmica és el que motiva els quatre protagonistes de la sèrie; la Cris, l'Edu, l'Arancha i l'Alberto. Quatre companys de classe que la vida els ha deixat, per un motius dispars, a la cuneta de la personalitat i la distinció social.

El seu principal objectiu és intentar encaixar en una tribu urbana consolidada en l'entramat universitari. Per això, capítol rere capítol, aniran descobrint des de l'univers animat dels otakus fins a la pedantería repel·lent dels ‘pijos’, tastant, en definitiva, tots els gustos i colors que omplen el repertori actual de les tribus urbanes que trobem al nostre voltant, parodiant-les amb l'objectiu de fer-nos reflexionar amb humor sobre el poc sentit de les etiquetes.

Dins de l'equip tècnic, trobem també a diversos estudiants de cinema de Tarragona i Barcelona, i pel que fa a la part actoral la majoria d'ells s'estrenen davant la càmera demostrant un talent que de ben segur sorprendrà i molt.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar