loader
menu

CIUTAT

Ballesteros diu que l'interès de la Canonja pel mercat de Bonavista és fals

El Circ Ciutat dijous, 12 de desembre de 2013

Parlar de mercats a Tarragona, últimament, és parlar de polèmica. L'últim afectat és el que es fa tots els diumenges al barri de Bonavista, que reuneix més de 800 parades, i que segons alguns mitjans de comunicació de la ciutat podria marxar cap a La Canonja. Al municipi segregat de Tarragona, en principi, els oferien millors condicions econòmiques i de serveis per tal que el mercat, que és el segon mercat itinerant més gran d'Europa, canviï de terme municipal.

Una imatge del mercat de Bonavista. /marxantsdetarragona.com

Després que els dos grans grups de l'oposició al consistori tarragoní, CiU i PP, han alertat que la pèrdua del mercat de Bonavista seria una pèrdua "irreparable", segons els nacionalistes, i que "perdre'l seria un desastre de dimensions incalculables", segons els populars, l'Ajuntament ha emès una nota de l'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, en què desmenteix qualsevol possibilitat de que La Canonja es quedi amb el mercat dominical.

Textualment, la nota "confirma que el Mercat de Bonavista no marxarà del barri. Una decisió ratificada per l’alcalde de la Canonja, Roc Muñoz, després de la conversa telefònica aquest matí amb l’alcalde de Tarragona. L’Ajuntament confirma que la Canonja no té cap interès específic en el Mercat de Bonavista i que aquesta informació es desmentirà de la manera oportuna al diari que ho publica i així com també es confirma públicament a tots els ciutadans."

CiU, a més, recorda que "les demandes dels marxants passen per tenir més seguretat i un millor control de qualsevol activitat delictiva, serveis per als usuaris del mercat com serien uns banys públics, un millor sistema de recollida d’escombraries i uns preus d’ocupació més assequibles. Cal que ESPIMSA elabori un pla de millora del mercadet de Bonavista, adequant l’espai a les necessitats dels marxants i dels usuaris."

Els nacionalistes també asseguren que el col·lectiu de marxants que ocupen l’espai de Bonavista fa temps que reclamen les millores que els oferiria l’Ajuntament de La Canonja i que fa temps que els denega ESPIMSA.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar