loader
menu

CIUTAT

Ningú va informar als hotelers de Salou que acolliran la Vila del 2017

Sergi Casado Ciutat dijous, 12 de desembre de 2013

La decisió d'ubicar la Vila dels Jocs del Mediterrani del 2017 en hotels de Salou ha aixecat polseguera entre el gremi d'hotelers de la capital de la Costa Daurada. L'Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda ha carregat durament contra el Comitè Organitzador de l'esdeveniment, al que acusa, de no haver-los informat de que aquesta serà el destí dels 4.000 esportistes durant la cita esportiva del 2017.

En un comunicat, el president de l'ens, Eduard Farriol, lamenta que "els hotelers no en sabem res d'aquesta decisió del comitè organitzador, ja que no hi ha hagut encara ningú que s'hagi posat en contacte directe amb nosaltres per tal de parlar d'aquest tema i concretar una hipotètica estada dels esportistes als nostres establiments, en un període punta per a la temporada turística de la Costa".

Per tant, segons diu Farriol, "ens sembla molt agosarat comptar amb l'allotjament de diversos hotels de Salou, a les propietats dels quals encara no se'ls ha comunicat res de res".

Als mitjans de comunicació, “hem pogut llegir que es parla d'ubicar més de 4.000 esportistes en els hotels situats en el triangle entre les avingues Països Catalans, Avinguda Batlle Pere Molas i carrer del Terrer. També diu la premsa que els hotels escollits pel Comitè Organitzador serien l'H10, l'Hotel Villa Romana, l'Hotel Costa Dorada, el Regina Gran Hotel i l'Hotel Belvedere”.

Cal dir que "a hores d'ara, no tenim cap pre-reserva feta, ni com a Associació ni com a hotelers, que coneixem".

Des de l'Associació Hotelera, en aquest cas a través del portaveu, Xavier Roig, diuen que "només sabem pels mitjans que sembla que es necessitaran 2.500 llits per esportistes en dates punta de primers de juliol. Se suposa que familiars i amics també els voldran acompanyar". "Aquesta demanda - diu Roig- "suposaria un mínim d'un 5% de la nostra oferta".

Per Roig, "el fet que tinguem demanda i es parli del destí -Tarragona-, i, sobretot, per aspecters esportius, ho podem considerar com un ajut molt important per continuar edificant una destinació global a Costa Daurada: sol i platja (tradició), oci (Port Aventura), Familiar (DTF), Golf (ITGM) organitzat el mes passat, esportiva (acreditacions atorgades a alguns establiments de Salou, recentment, per Turisme Esportiu de Catalunya) i ara el suport dels Jocs del Mediterrani".

Cal tenir en compte que "el que volen els hotelers és omplir les seves habitacions". Per tant, "com més demanda hi hagi, això sí, sempre que estigui controlada, millor per a la destinació".

Des del Comitè Organitzador dels Jocs no s'ha volgut fer cap declaració al respecte.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar