loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

El web Tarracoticket falla per enèssima vegada

Sergi Casado Cultura i patrimoni divendres, 13 de desembre de 2013

El web Tarracoticket va tornar a fer figa diumenge passat. Tot i que el web que serveix per obtenir entrades per als espectacles que organitza l'Ajuntament de Tarragona no havia fallat el dia que es van posar a la venda les entrades per a la nova temporada de tardor dels teatres de la ciutat, ara fa una setmana es va tornar a penjar.

Ho va fer coincidint amb la celebració de dos actes: la cloenda del festival REC, al Teatre Metropol, i el concert de la Jove Orquestra Catalana d'Instruments Tradicionals (JOCIT), al nou Teatre Tarragona.

El servidor, per enèssima vegada, va tornar a dir prou just a l'hora que es van obrir les taquilles. Tant en un teatre com en l'altre, la nova fallida del servidor va impedir que es poguessin dispensar, tant les entrades reservades online, com les que encara estaven a la venda. En el cas del Teatre Tarragona, el sotrac de Tarracoticket va fer que el recompte dels seients buits l'haguessin de fer els mateixos acomodadors repassant cadascuna de les fileres. Un cop feta la investigació, ho comunicaven via mòbil al personal de taquilla.

Un paper escrit a mà, amb el número de filera i de seient. Això és el que obtenien els espectadors que van haver de patir, altre cop, els efectes d'un web que va costar 75.000 euros i que no para de donar maldecaps a l'Ajuntament, i especialment, a l'àrea de Cultura, per la seva ineficiència.

Els problemes també es van repetir a les taquilles del Teatre Metropol, on s'hi va celebrar l'acte de cloenda del festival de cinema REC, amb la projecció del documental sobre l'estada de Dalí a Tarragona l'any 1973.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar