loader
menu

CIUTAT

Una nova "aerolínea" s'instal·la a la Part Alta

Sergi Casado Ciutat divendres, 13 de desembre de 2013

Una nova "aerolínea" ha escollit el nucli antic de Tarragona. Es tracta de Sirco Airlines, i estarà ubicada al carrer Major, al costat de la Baixada Misericòrdia. Pel seu nom, es podria deduir que es tracta d'una empresa que ven vols, tot i que es tracta d'un nou restaurant en el qual s'hi podran tastar especialitats de diferents indrets del món.

Una imatge de la façana del nou establiment. / circdetarragona.com

Una imatge de la façana del nou establiment. / circdetarragona.com

En concret, de 8: de Bangok (Tailàndia), de Nova York (Estats Units), de Roma i Venècia (Itàlia), de Tijuana (Mèxic), de Lima (Perú), de Tòquio (Japó) i també de Badajoz, la ciutat escollida per representar el menjar de l'Estat espanyol. La raó per la qual el seu propietari, Josep Moreno, que ja regenta un establiment a Port Tàrraco anomenat Sirco Esbarjo Gastronòmic, ha decidit batejar el seu negoci amb aquest nom tant peculiar és perquè l'ambientació que s'hi pretèn recrear a l'interior serà el d'una avió. Les làmpades que il·luminaran el local tindran forma de núvol i més detalls que els propietaris aniran incorporant de mica en mica.

Les cartes tindran forma de bitllets d'embarcament i en l'apartat de destí s'hi podrà llegir el nom de l'especialitat triada i el lloc de la qual n'és originària.

A la futura "aerolínea" de la Part Alta no s'hi podrà degustar, però, menjar típic tarragoní o català, no. Les raons que esgrimeix el seu propietari són que ja hi ha locals suficients que n'ofereixen. La inauguració, amb elements i decoració encara provisional, està prevista per a finals de gener de l'any que ve.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar