loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

El Pont del Diable s'obre a noves experiències

El Circ Cultura i patrimoni dimarts, 17 de desembre de 2013

El Pont del Diable i el seu entorn ja tenen nous gestors. S’ha presentat el projecte de gestió i explotació del Parc Ecohistòric del Pont del Diable, adjudicada a l’empresa Limònium. Com a repte, tenir cura, potenciar i dinamitzar un dels monuments més emblemàtics del conjunt designat Patrimoni de la Humanitat. Però també com a patrimoni cultural i mediambiental de la ciutat i que cal preservar però al mateix temps oferir i obrir al públic en general.

D’una banda Limònium ha presentat una proposta d’explotació de l’espai, que gestionarà amb diferents empreses i que ofereix activitats tant de difusió del medi natural, com de patrimoni i cultura i esport i aventura. Com a porta d’entrada de l’Anella Verda, l’espai del Pont del Diable oferirà també itineraris i rutes saludables que aniran des d’un recorregut de l’aigua en època romana, explicació del què eren les pedreres romanes, així com la difusió de la xarxa de camins existents.

Dins la proposta convocada per l’Ajuntament, també es contempla la recuperació de la Caseta del guarda com a centre d’interpretació de tota la visita, amb una exposició permanent i un servei d’atenció als visitants; així com una terrassa-restaurant i botiga adequats a la filosofia de tot el projecte, és a dir, de descans i respecte al mediambient i complint amb criteris de vida saludable.

En definitiva, amb aquesta proposta es vol posar donar visibilitat a les persones i als productes de qualitat que afegeixen valor al territori a través de la cultura, el patrimoni i el mediambient.

El Pont del Diable. /cala.unex.es


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar