loader
menu

CIUTAT

Els hotelers de Salou i el 2017 fan les paus

El Circ Ciutat dimarts, 17 de desembre de 2013

La reacció airada de l'Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda cap al Comitè Organitzador dels Jocs del Mediterrani de 2017 ha tingut resposta en menys d'una setmana. El col·lectiu d'hotelers, fart d'esperar-se, havia carregat contra els organitzadors de l'esdeveniment, als que acusava de no haver-los informat, de manera oficial, que la Vila Mediterrània s'ubicaria en hotels de la capital de la Costa Daurada.

L'Hotel Belvedere de Salou, un dels que apareix en les travesses per ser part de la Vila Mediterrània. /tripadvisor.es

Després de la reunió mantinguda dilluns, dia 16 de desembre, entre el director general dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017, Ramon Cuadrat, i el president de l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda, Eduard Farriol, les dues parts volen manifestar el seu total compromís en treballar conjuntament per definir l’opció més idònia i viable per acollir la Vila Mediterrània durant els Jocs.

Un cop aprovada la proposta de situar la Vila en un complex hoteler per part del Comitè Internacional, i tal i com ja es va acordar durant la visita del mateix Comitè a la ciutat, l’organització de Tarragona 2017 i l’Associació Hotelera han acordat treballar conjuntament a partir de gener per tal de donar forma definitiva a la proposta de vila i trobar la millor alternativa per allotjar els atletes. El compromís de l’Associació Hotelera i els Jocs és total i les dues parts confien en trobar una opció beneficiosa i factible per tot el territori.

De reunions durant un mes

A partir d’ara, i fins al pròxim dia 15 de gener, l’equip tècnic dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017 durà a terme les reunions tècniques municipals previstes amb totes les seus dels Jocs per tal de posar al dia el calendari de treball a partir d’ara.

L’objectiu d’aquestes reunions és informar de les conclusions que es van treure durant la passada visita del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis i treballar conjuntament per desenvolupar-les. Així, es parlarà d’un dels punts ja aprovats pel Comitè, el programa esportiu, que finalment contempla els següents esports: atletisme, bàsquet, futbol, gimnàstica rítmica, gimnàstica artística, natació, waterpolo, tennis, voleibol, vòlei platja, petanca, botxes, golf, tir, tir amb arc, esquí nàutic, handbol, esgrima, tennis de taula, judo, karate, halterofília, bàdminton, vela, boxa, lluita, ciclisme, piragüisme, rem, hípica, triatló i taekwondo.

I es posarà damunt la taula quines són les seus que han d’acollir cadascun d’aquests esports, un tema aquest que encara s’està treballant i sobre el qual no hi ha aprovació definitiva.

Per altra banda, s’estableix el calendari a seguir durant els pròxims mesos pel que fa a la reforma o millora dels equipaments esportius, en relació també a les necessitats de captació i formació de voluntaris a cada seu, així com s’acorden els criteris de col·laboració i formació dels responsables tècnics de cada equipament.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar