loader
menu

CIUTAT

L'Associació de Parkinson de les comarques de TGN fa una crida a la conscienciació

El Circ Ciutat divendres, 20 de desembre de 2013

L’associació de Parkinson de les Comarques de Tarragona i el Centre Esportiu Vilarenc Aqua de Calafell inicien una campanya de conscienciació i sensibilització per tal de recaptar fons per a que l’Associació pugui continuar en la seva tasca de suport als malalts i familiars de Parkinson.

Una imatge de la roda de premsa de l'associació. /Associació de Parkinson de TGN

Aquest dimarts ambdues entitats han detallat en que consistirà el projecte que ofereix diferents possibilitats de col·laboració. Des del 30 de desembre fins el 7 de gener el gimnàs oferirà les matrícules a 15 euros l’import íntegre anirà destinat a l’Associació.

A més des del gener fins al març hi haurà instal·lades unes vidrioles a les instal·lacions del gimnàs on tothom que vulgui podrà fer una aportació econòmica per a donar suport a l’associació.

L’associació de Parkinson de les Comarques de Tarragona és una entitat fundada l’any 1999 amb l’objectiu de informar i sensibilitzar sobre la malaltia de Parkinson a tota la societat, oferir serveis i suport necessaris a les persones afectades i a les seves famílies. Amb aquest suport l’entitat podrà donar continuïtat a les seves activitats d’informació i sensibilització així com tallers d’activitats.

A l’acte de presentació i van assistir la regidora d’esports de Calafell, Maite González; el Gerent de Vilarenc Aqua, Antonio Morales; l’alcalde de Calafell, Sr. Olivella, i la presidenta de l’Associació de Parkinson de les Comarques de Tarragona, Mª Carmen Marti.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar