loader
menu

CIUTAT

Els comerços de TGN, disposats a aixecar els ànims als clients

El Circ Ciutat dilluns, 23 de desembre de 2013

L’Ajuntament de Tarragona i els comerciants de tota la ciutat posen en marxa una innovadora campanya de carrer per aixecar els ànims repartint bons desitjos.

Atur, por, crisi, estrès, monotonia... Són paraules que tots voldríem aparcar de les nostres vides, per ser feliços i poder avançar, i els comerciants de tota ciutat han estat els primers en fer-ho en el marc d’una campanya de Nadal que s’enceta aquest dilluns i que s’allargarà fins el proper 7 de gener. L’Ajuntament de Tarragona i el comerç de proximitat impulsen aquesta iniciativa, que dóna protagonisme a les paraules i que pretén enviar un missatge optimista en aquestes dates tan assenyalades.

La campanya consta de diverses accions. D’una banda, s’han col·locat fins a 800 cartells amb paraules de ‘coses dolentes’ a les papereres de la ciutat al mateix temps que els comerciants reparteixen paraules de ‘coses bones’ o divertides –petons, pessigolles, fiu fiuuu!, sorpresa o t’estimo, entre d’altres­– a través d’adhesius, uns 25.000 en total, que enganxaran als regals que es comprin a les botigues.

Aquests conceptes en positiu també apareixen en cartells als aparadors, en tòtems de 2x2 repartits per diferents punts del centre de la ciutat ¡ en forma d’anuncis a la premsa, a més del corresponent espot de campanya. Per afavorir el diàleg amb la ciutadania s’ha habilitat un canal a Facebook. Aquest Nadal... llança les coses dolentes i regala les coses bones.

La monotonia, a la paperera. / circdetarragona.com

Els cartells amb tot el que es considera "dolent" pels comerciants. / ajuntament


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar