loader
menu

CIUTAT

Vistiplau oficial als beneficis fiscals per als Jocs del 2017

El Circ Ciutat divendres, 27 de desembre de 2013

El Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) publica els Pressupostos Generals de l’Estat per al 2014 després de l’aprovació definitiva per part del Congrés dels Diputats. Els Pressupostos especifiquen que “els Jocs Mediterranis Tarragona 2017 rebran la consideració d’esdeveniment excepcional d’interès públic a efectes del que disposa l’article 27 de la Llei 49/2002, del 23 de desembre, de règim fiscal de les entitats sense ànim de lucre i dels incentius fiscals de mecenatge”.

Una imatge de l'arribada de la bandera dels Jocs del Mediterrani a Tarragona. / circdetarragona.com

D’aquesta manera, els patrocinadors de Tarragona 2017 podran beneficiar-se d'una exempció fiscal de la seva aportació del màxim previst en l’article 27.3 de la Llei 49/2002. També especifica que “la durada d’aquest programa de suport serà de l'1 de gener de 2014 al 31 de desembre de 2017".

El tinent d'alcalde i comissionat de l'Ajuntament de Tarragona per als Jocs Mediterranis Tarragona 2017, Javier Villamayor, ha destacat que “es tracta d’una molt bona noticia que demostra que s’estan fent les coses segons el previst. Un cop aconseguits els beneficis fiscals seguirem treballant en una gestió organitzada de captació activa de recursos pels Jocs”.

Clica AQUÍ per consultar el BOE.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar