loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

El full parroquial de l'Arquebisbat de TGN s'adapta als nous temps

El Circ Cultura i patrimoni dijous, 02 de gener de 2014

A partir del proper diumenge 5 de gener, coincidint amb l’inici del nou any, el Full Dominical presentarà un canvi d’imatge. Un canvi, impulsat des del Departament de Mitjans de Comunicació Social de l’Arquebisbat de Tarragona, que pretén adaptar-se als signes dels temps, renovant el seu format, l’estructura i presentant un disseny a color, tant el full en català com en el castellà.

Després de 64 anys d’existència l’aplicació de les noves tecnologies és una de les novetats d’aquesta publicació. El Full està visiblement vinculat amb la pàgina web de l’Arquebisbat, des d’on es pot consultar setmanalment la publicació (www.arqtgn.cat/full), i a les xarxes socials.

Els canvis més significatius de la publicació s'aprecien ja a la portada. La glossa del Sr Arquebisbe incorpora un codi QR. D'aquesta manera, des d'un dispositiu mòbil, es pot visualitzar el vídeo setmanal «Als Quatre vents» del Sr Arquebisbe, Mons. Jaume Pujol. També a la portada es destaca un tema rellevant de la setmana. Les pàgines centrals es dediquen a l'espai informatiu, divulgatiu, d'opinió i de reflexió mitjançant articles, notícies de l'arxidiòcesi o bé actes d’agenda de l’arxidiòcesi. La contraportada es destina a les lectures del diumenge i un comentari per a reflexionar.

En l’actualitat, el Full dominical publica, cada setmana, prop de sis mil exemplars, entre les dues edicions de llengua catalana i castellana, distribuïts des de les parròquies, temples i comunitats religioses.

Una imatge del nou Full Parroquial de l'Arquebisbat de TGN. / Arquebisbat de TGN


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar